top of page

ABOUT AMGALLDAY

IMG_3997.JPG
WhatsApp Image 2020-05-13 at 23.47.27.jp
Meet the team

Matthijs Hermans 33 jaar, gek op auto s' vanaf de geboorte. Mercedes in de gene en passie voor AMG. Ondernemer in de evenementen branche.

Rijd een Brilliant Blue Mercedes C63S AMG genaamd Cookiemonster. Verbind graag mensen met de zelfde passie. Breng de auto ook naar de liefhebber en laat ze mee genieten ervan.

Mooie auto evenementen met een relaxte sfeer en een goede vibe. Dat is AMG ALL DAY! 

  • Instagram

@Cookiemonsterc63samg

Hey jongens! Tim, AutomoTim hier! Een aantal van jullie zal me kennen van mijn Youtube-videos of Instagram of wellicht heb je ooit een van mijn evenementen meegemaakt! Desalniettemin, ik ben net als jullie van jongs af aan al autogek. Van de MatchBox autootjes op de speelmat tot de radiografisch bestuurbare auto’s, je kent het wel. Nu, zo’n twintig jaar later, zijn het de echte auto’s en de evenementen die de klok slaan. Wat ik vooral belangrijk vind, is passie delen met gelijkgestemden, een beleving neerzetten, een ervaring meegeven die je bijblijft! En of dat nou met een Mercedes, Ferrari, Porsche of Volkswagen is, dat maakt niet uit. Maar één ding is zeker: Wij gaan samen met jullie een ongelooflijk gaaf AMG ALL DAY-platform opzetten!

  • Instagram

@AutomoTim

bottom of page